ÖREGDIÁK TALÁLKOZÓ - 2019 június 01.

2019-05-16 10:49:52

 

10:30 - Szentmise

11:15 - Megnyitó - Hockné György Éva, az iskola igazgatójának köszöntője. Bemutatkozás - Papp Dávid, a Lazarista Öregdiák Klub elnökének beszámolója a klub megalakulásáról, munkájáról

11:45-től - Vetítés a gimnázium elmúlt 25 évéből (folyamatosan megtekinthető)

12:00 - Ebéd, kötetlen beszélgetés, fb nyereményjáték sorsolása

13:00 - Osztályfőnöki óra – tanárok és öregdiákok a régi osztálytermekben, az iskola épületében                                      

14:30 - Randevú a Duna-parton – Sárkányhajózás

15:00 - Ügyességi és csapatjátékok az új kollégium udvarán

17:30 - LÖK megbeszélés, tagújítás

20:00 - Zene, tánc kifulladásig DJ Csikivel

 

Helyszín: A találkozó az új kollégium épületében, az Ipolyság u. 11. szám alatt kerül megrendezésre. (kivéve az osztályfőnöki órák és a sárkányhajózás) Reggel 9 órától várunk mindenkit szeretettel.

 

Ételt és italt kérjük mindenki hozzon a közös asztalra, szendvicset, süteményt, hidegtálat, sültet, ki mivel tud hozzájárulni.

 

Baba-mama szobát biztosítunk az egész rendezvény alatt, valamint 10-17 óra között játszósarkot gyermekfelügyelettel, hogy anya és apa nyugodtan vehessen részt a programokon.

 

Szállás szintén az új kollégiumban lesz, kérjük az igényeket előre a info@lazaristaoregdiakok.hu címen jelezzétek pontos létszám megadásával. Ennek díja becsületkasszába fizetendő, az iskola támogatására.

 

 Köss ki Szobon - ismét

 

A programokon a részvétel ingyenes! Az iskola és a klub munkáját adományaitokkal a helyszínen tudjátok támogatni. Köszönjük!


vissza

facebookemail